maanantai 8. lokakuuta 2012

Haalarikansaa 2: personal style

Viimekertaisen photoshootin odotteluväleissä näpsittiin ohimennen muutamia kuvia pelkästään minusta, ja vaikka nämä eivät aivan niin ajatuksella otettuja olekaan vaan enemmänkin "Oho!Kamera!Näps!"- luokkaa niin julkaisenpa ne kuitenkin. Kuvaajina Heli Linna sekä Miina Sysilampi ja malleina FreakyAngel sekä tietysti Poni :)

Ensin kuitenkin muita asioita: FreakyAngel löytyy nyt myös Facebookista, tästä sinne  ja painamaan tykkää-nappia. Helpottuu blogin seuraaminen kun päivitykset tulevat suoraan janallesi. Tili tekeillä myös GooglePlussaan. Sitten hehkutan: minä sain kunniamaininnan koulutusyhtymän välisessä piirustuskilpailussa! Osallistujia oli ehkä miljoona joten olen ylpeä...ja muistan hehkuttaa kaikille :) Iloja ne ovat pienetkin ilot. Sain palkinnoksi kummituksen muotoiset suola-ja pippurisirottimet, jotka halailevat :D Lisäksi minusta tuntuu että oli vielä joku kolmaskin asia mutta sen olen näköjään unohtanut, joten mennäänpä niihin kuviin...


Istun paalin päällä. Tää on luomua tää. Mut Poni edustaa.









Nyt on ensimmäinen päivä tätä jaksoa takana. Aika paljon on lukujärjestyksessä asia-aineita, tänäänkin äidinkieltä ja atk:ta. Enköhän minä tänne heppapostauksia vielä kuitenkin saa, vaikka vähemmän tallissa olisinkin.

-FreakyAngel