keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Windows-shopping(ikkunashoppailua netissä ;p )

Sanaleikki, double translation :) Mutta kukapa ei harrastaisi toisinaan ikkunaostoksia, katselisi näyteikkunoita ja kiertelisi liikkeitä ja putiikkeja ilman tarkoitustakaan ostaa mitään. Ja vaikka kuinka olisi päättänyt vain katsella, jotain tarttuu aina mukaan. Jos ei muuta niin ideoita. Tätä voi tehdä myös netissä ja sillä voi viihdyttää itseään tuntikausia, on vaatteita, kenkiä, huonekaluja ja vieraatkin maat ovat meille avoinna. Varminta onkin selata ulkomaisia nettikauppoja kotimaisten sijaan: kun ei ole luottokorttia ei tule vahingossakaan sorruttua. Kokosin muutamia suosikkilöytöjäni omiksi ikkunoikseen. Windows-shopping: haaveilu sallittu.


Haaveilen kokovalkoisesta asusta. Ajatus pujahti mieleeni jo viime joulukuussa viettäessämme Aten kanssa kaupunkilomaa ja juhliessamme kihlapäiväämme Vantaan Hotel Cumuluksessa ja kylpylä Flamingossa. Sattui vielä onneton tapaus eli kenkä/vaihtovaatekassini oli jäänyt matkasta, joten uusi asuvalinta oli hyvin ajankohtainen. Siihen ympäristöön tämä nyt kokoamani asu olisi sopinut, ja taas tänäkin syksynä valkoinen puhuttelee minua, niin herkkä ja epäkäytännöllinen väri kuin se onkin.

kuvien sivuja: Sinistersoles.com, ameerika.fi, aniki.fi


Perusvaatetta kouluun, syksyistä poolokaulusta ja lämmintä neuletta särmää unohtamatta. Perusvaatteessakin pitää olla joku juju että se erottuu massasta. Värit piristävät ja uudet vaatteet saavat itsetunnon koholle. Whoever said that money doesn´t buy happines didn´t know where to shop. 

kuvien sivuja: glamfashionshop.com, trend-one.fi, ebay, ameerika.fi ,trendiks.fi


I prefer it PINK, myös kodinsisustuksessa. Nämä ovat kaikki tulevaisuuden hankintalistalla. Kenwoodin keittiökamat (myyntisivusta riippuen joko pinkki, magenta tai fuksia :D ), fatboy- jättisäkkituoli jossa kelpaa löhötä ja Samsungin 5-sarjan ultrabook, jonka sisusta ja ominaisuudet kelpaavat Atelle ja väri minulle- meillä on hyvä jako. Minun pinkki Vaioni nimittäin teki toissaviikolla lopullisen itsemurhan ja nyt on pinkin koneen vaje.  Ulkomailta kannettavia saa vaikka missä kuosissa, mutta Suomessa pitäisi tyytyä mustaan. Ei käy!

kuvien sivuja: verkkokauppa.com, sokos.fi, amazon.co.uk

Vielä muutamia muita nettikauppoja, joissa olen itse viihtynyt (tämä ei ole mainos eikä minulla ole ostokokemuksia näistä tai tietoa laadusta): Beautiful-fashion.net, be-beautiful.fi, funkyjunk.fi, shiras.fi, jeans.fi

Hyviä haaveiluhetkiä ja syysinspiraatiota!

-FreakyAngel