maanantai 1. lokakuuta 2012

Stay calm and love peacoks.

Atte on mennyt. Kadonnut viikoksi synkille korpimaille hirvestämään. Olen metsäleski. Lisäksi on ensimmäisen jakson viimeinen viikko eli kursseja suoritetaan loppuun hirveällä tahdilla, tehtäviä on enemmän kuin käsityskyky ymmärtää, on tenttejä, suorituspaineita ja liikaa asioita päässä.

Minä haluan stressinpoistajan. Nyt heti.


Päiväohjelmani näytti tänään tältä:

-viideltä ylös.
-talliin 6.30
-tallissa yhdeksään, jonka jälkeen koulun puolesta vapaata mutta tosiasiassa pakkasin hulluna kamoja ja stressasin mitä pitää viedä Tornioon ja mitä tuoda sieltä.
-ennen puolta kahtatoista olin käynyt kaikki tavaramme läpi, pakannut, siivonnut molemmat asunnot, hoitanut laskuja, vaihtanut vaatteet ja jopa syönytkin vähän. Atte onneksi pakkasi auton.
-11.30-16.00  Hevosen Terveydenhoito-kurssia, about miljoona tehtävää ja 600 artikkelia myöhemmin jotka kaikki suoritettiin hirveässä paineessa (jos en ehdi näitä tänään, en ehdi loppuviikollakaan) olin niin finito etten ymmärtänyt enää mitään. Mikään ei tarttunut. Liikaa informaatiota.
-16-18 Pikakiiretuskapakkoehtiämuistaajaksaatajuta- lukeminen huomisen EA-kurssille joka pitäisi päästä läpi. Kaikki materiaali.
-kirjoitan tämän jotta saan hengähtää. Oikeasti pitäisi jo olla tallissa hoitamassa nimikkoa, pesemässä suojat ja tekemässä viikkosiivous. 
-20.00 zumbataan. Ei voi olla pois.
-21.00 suihkuun, syön jotakin ja jatkan EA- lukemista ja teen loput tehtävät. Tosiassa haluan nukkua. Taitaa mennä aamuyölle.

Olen väsynyt ja stressaantunut jo viime viikon ja viikonlopun töistä sekä olemattomista yöunista. Tämä viikko ei näytä yhtään paremmalta.

Päivän look oli riikikukko-look. Stay calm and love peacoks.



Tein aiheesta korunkin, inspiraatiokorun. Tämä ei ole vuori, tämä on kukkula. Se ylittyy kyllä.

 
Tällä hetkellä maailma ei ole hattara.

-FreakyAngel