torstai 25. lokakuuta 2012

Otsikoton.

Olo on kuin jälkeenjääneellä peikolla jonka talviturkki ei kasva.

Ensiksi: lupasin aikoinaan kuvallisia todisteita pikkupaikkakunnan megatapahtumista. Atte oli aarre ja jaksoi käydä nämä minulle koulun koneelta onkimassa. Olin siis taannoin juontamassa ja toimitsemassa keppihevosten Match Showta 2012. Kyllä, luitte oikein. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kun lapsoset kirmasivat maneesissa ja runsas (enimmäkseen perheenjäsenistä koostuva) yleisö hullaantui. Se on kuulkaa menomesta tämä.


Ikiveikeä ja viimeisen päälle pätevä tuomaristo koostui luokkatovereistani, se oli joko talutusratsastustasta sateessa tai tämä :)


Urheita ja reippaita osallistujia riitti. Mielettömän upeat ja yksityiskohtaiset keppihevoset ovat nekin luokkatoverini, Iidan, tekemiä. Pidin minä toki niille myyntipuheenkin :)


Se menneistä. Mennyt on myöskin sää, sekaisin nimittäin. Ilmatieteellisten pohdintojeni tueksi hieman sääteknillisiä esimerkkikuvia.

Aamulla mennessäni kouluun:


Illalla tullessani sieltä (meillä oli pakollista koulu- ja estevalmennusten seuraamista 17-21) näyttikin jo tältä:


Että näin. Muutama minuutti sitten saimme valmiiksi uusimman letitysprojektin, (aloitimme yhdeltä) ja huomenna jos Luoja suo lähdemme Tornioon. Kesärenkailla.

Jännitystä elämään.

-FreakyAngel