maanantai 6. toukokuuta 2013

Elämäni on kuin hattara sateessa.

Lauantaina olikin sitten time to do some serious shopping. Päivän kaupunkiasuna toimivat Iron Fistin Bite Me!- paljettihousut, nuo Amerikanlippu- kengät ja Aten graffiti-huppari. En jaksanut heittäytyä luovaksi, oli minulla sentään Aten äidiltä saatu lippuhuivi kaulassa korostamassa kenkiä.




Voi kyllä, kengät ansaitsevat oman kuvansa.


Kaksi kuvaa. SHOES<3


Emmepä me sitten oikein muuta tehneetkään kuin kulkeneet kaupoilla. Kuvasin jokusen ostoksen tännekin koska Miina aina väittää ettei Seinäjoelta löydy mitään. Löytyypäs ja osa jäi vielä hankkimattakin! Abbey Dawnin SHE REX- ja Iron Fistin sateenkaariseepra-yksisarvinen-hupparit sekä kirkuvan keltainen pörrölaukku odottavat vielä Big Pointissa. Hassut sivuhapsu-shortsit pitää myös hakea H&M:ltä.

Viikon uutinen: Olen jälleen muuttanut. Minulla on uusi huone ja sen kunniaksi tarvittiin vähän sisustustavaroita. Nämä kaikki siis kirpparilta.



Kissapeili :) Ja My Little Pony- tyyny ja Halinalle-sateenvarjo. Tukehtukaa tylliin, mustalla ja valkoisella sisustajat. ( ...ja beige ja harmaa ja hiekka ja laimea ym ym.)




Sitten surullisia heppa- ja vaatekuvia. Ei, en osaa ottaa kuvia edes huuto.nettiä varten, ne ovat yhtä surullisia nekin. Nämä ovat kuitenkin vasta hankittujen listalla. Seinäjoelta.






Kaikki näyttää aina paremmalta päällä. Mutta siinä nyt ois, puolet kasseista vielä autossa mutten viitsi mennä hakemaan.

Viikon mietelause: "Onko askelmittari niinku tamagotchi? Kuoleeko se käyttämättömyyttään?" Kopioitu joskus jostakin. Ajattelemisen aihetta.


-FreakyAngel