keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tivolituristit

Salamyhkäisen hiustenlaittoyön jälkeisenä päivänä (eilen koulun jälkeen, ikinä ei ole ollut niin motivaatio hukassa kuluttaa housuntakamustaan luokassa istuen NELJÄÄN iltapäivällä) jatkoimme roadtrippiämme kohti Jyväskylää ja tivolia. Vapun voi aivan hyvin viettää tivolissa silloin kun ei ole siellä töissä. :) Saavuimme n. yhdeksän aikoihin perille ja suuntasimme kentälle. Porukkaa ei ollut liikkeellä juuri nimeksikään ja oli aivan tuskallisen kylmäkin joten kierrettyämme kentän ja kyseltyämme kuulumiset suuntasimme keskustaan lämpimämpiin tiloihin. Tarkoitus oli mennä taas Gigglin Marliniin tanssimaan mutta jono ulottui jo korttelin ympäri kuten muissakin baareissa joten jätimme suosiolla väliin. Ainut auki oleva kahvila oli Coffee House joten laitoimme elämän risaiseksi ostamallla n. sata kuppia kaakaoita eri makusiirapeilla ja koko erikoiskahvien valikoiman koossa xxl. Minä olinkin aivan syväjäässä kentällä pyörimisen jäljiltä joten kyllä tuli tarpeeseen! Samalla seurasimme keikkaa pikku lavalta kahvilan vieressä. Oli hyvin mukava tunnelma ja rattoisa meininki. 



Kun olin lämmennyt (ja viimeksi toissayönä nukkuneet silmäni seisoivat päässä kahvista) siirryimme vielä kirkkopuistoon valopoita pyörittämään. Haalarikansaa ja muutakin nuorisoa oli sankoin joukoin koolla ja meno alkoi olla jo melkoisen levotonta joten jo puoliltaöin siirryimme abc:n kautta nukkumaan. Ensimmäinen yö ulkosalla tälle kesälle! Sen verran oli vielä vilpoisaa että viiden aikaan suuntasimme takaisin abc:lle lämmittelemään ja laittautumaan päivää varten. Aamu oli kyllä mitä ihanin ja auringonnousu upeaa katseltavaa!

Mitäs muuten pidätte, kumpi sopii minulle paremmin, viime- vai tämän vuoden vappulook? :)


Ylhäällä Vappu 2012, Jyväskylä
Alhaalla Vappu 2013, Jyväskylä


Myös Atte otti vapaudestaan kaiken irti ja juoksenteli laitteissa kuin kunnon tivolituristi ainakin.

Viime vuosi:


Tämä vuosi:



Hiukan ehkä kieltämättä eri meininki :) Päivä ei kuitenkaan suinkaan startannut tivolista sillä se aukesi "vasta" kymmeneltä vaan sieltä mihin se tavallaan oli päättynytkin eli Coffee Housesta. Koska sää suosi ja vallitsi mitä lämpimin auringonpaiste rohkaistumme me viettämään aikaa ulkona kesän ensimmäisen piknikin merkeissä. Laitoimme musiikkia soimaan ja nautimme vapaasta vapusta, oli kyllä aika parasta :) Ei edes pahemmin väsyttänyt vaikka silmät ehkä päässä seisoivatkin!


Matkalla Coffee Houseen. Atte houkutteli minua poseeraamaan ja joku omien sanojensa mukaan vasta putkasta päässyt kiintoisassa kunnossa oleva toveri tuli kehumaan takkia :)



No hyvä on, ehkä vähän väsynyt naama. Mutta ei tuntunut siltä!



Hylätyt kadut, autiot pihat näin kello kahdeksan vappuaamuna. Menetitte hienon aamun!


Kun lopettelimme piknikin ja siirryimme takaisin kentälle oli siellä jo täysi hulina päällä. Atte juoksi tietenkin ensimmäiseksi rakkaaseen Gravikkaansa. Olen Gravitron-leski :).



Viaton pikku pyromaani jonka ilme sanoo "Viiieeelä yyyksi kieerrrooos...joookooo..." ja pitäähän toisen päästä. Käytin sitten aikani kuvaamiseen. (Olisin toki voinut mennä kyytiinkin mutta tuhat kierrosta painekattilassa ei vain ole juttuni.)



Menimme me lopulta Maailmanpyöräänkin. Ei muuten ole ketään viime vuoden porukastamme enää mukana. Missä mun pojat on? :)

Ylhäällä muuten tuuli hiukkasen...kyllä kaduin ettei tullut pipoa mukaan.




Kenttä MP:n korista kuvattuna. Heti aamusta porukkaa ei vielä ole pilvin pimein mutta yrittäkääpä puolilta päivin mahtua sekaan.

Tänään oli myös paremmin aikaa (ja tarkeni) päivittää kuulumiset ja tavata tivolilaisia. Lesek ja minä uusitulla autoradalla.


Oli hienoa nähdä kaikki taas näin talven jälkeen, ja haleja kaikille jotka ette olleet paikalla. Love U All!
(Tai jotka olitte Jkylässä mutta joita ei bongattu, mm. Aku ja Tony. (Sekä ilmeisesti Paikin) Toisen kerran sitten!)

Kentältä kävimme vielä kerran keskustassa pyörähtämässä. Kuka tunnustaa kaataneensa kolme tonnia saippuaa suihkulähteeseen ?! Siitä sitten lähdettiinkin jo takaisin koululle, minulla on nimittäin muutto edessä huomenna ja pitää pakata. Mutta ensin NUKUTTIIN. Heräsin just :)


Tänään ehdittiin tehdä myös pieni extempore-photoshoot, mutta se saakoon oman postauksensa!


Hyvää loppuvappua 2013!

-FreakyAngel