lauantai 25. toukokuuta 2013

Tapahtuu kesäkuussa

Kirjoitin alkuun menovinkkejä kesäkuulle mutta sitten menovinkkejä alkoi kuulostaa ihan menopaussilta ja...no, niin, no.

Ensiksi 7-8.6 järjestetään Helsingissä 23. Samba Carnaval! Viime vuonna hytkyimme molemmat päivät höyhen- ja paljettimeressä ( se oli se kun sambasin sähkökaapin päällä ) ja oli aivan ehdottoman mahtavaa! Sitäpaitsi kuka nyt sanoo ei sambatytöille? Tänä vuonna minä olen ilmeisesti työharjoittelussa (mrrrr) mutta menkää te.

linkki ohjelmaan



Toiseksi 14-16.6 Pieksämäellä toista kertaa järjestettävä Goodmoodstock, hengellinen kaupunkifestari joka toivottavasti (ja tämä oma mielipiteeni) joskus tulee täyttämään Ryttylän  puolikuoleman kokeneen Nuorten Kesän jättämän aukon Suomen Gospel-tapahtumissa. Vappu-Gospel keväällä, Maata Näkyvissä-festarit syksyllä. Kesään jää paljon tilaa, suunta siis kohti Pieksämäkeä!

Hieman pienempiä tapahtumia kuin varsinaisia festareita toki järjestetään, kuten mm. 8.6 Karkussa pidettävä Karkku-gospel, linkki ohjelmaan . Ennen maailmassa järjestettiin myös Keuruulla juhannuksena Konffan rinnalla nuorille suunnattuna Lemon Festiä ym. (nimi taisi vaihtua joka vuosi) ja Nokialta löytyi raskaamman musiikin kuulijoille IMF eli Immortal Metal Fest, mutta mitenkäs on nykyään tälläisten laita? Minulle saa vinkata tapahtumista vaikka FB:n puolella!

Tässä siis niitä rientoja joissa itse tapasin käydä, listaan mukaan toki kaikki Kansanlähetysopiston Quiet Actionit ja uudenvuodentapahtumat. (Tapasin kai käydä kun itse niitä järjestin, köh köh...)


Kuva ei liity tasan mihinkään, onpahan vain ikävä tuota tukkaa.

Goodmoodstockista vielä sen verran, että se on minulle uusi tuttavuus sillä viime vuonna suunniteltu osallistuminen kaatui johonkin. Harmittaa siksi, että silloin mukana oli NMB ja muita huippusettejä, tänä vuonna valiokoima on suppeampi.

linkki Goodmoodstockin ohjelmaan ja sivuille tässä
ja facebook-sivulle tässä

Kolmanneksi asiaan juhannus. Joka ei kokoonnu mökille tai sekoile Kalajoella menköön (tulkoon) Pispalaan fiilistelemään. Taatusti rento ja helmi meininki, Tahmelan rannassa lupaillaan ilmaiseksi bändejä kuten viime vuonnakin. Ruokakoju ja sauna ainakin löytyivät, omat jäätelöt mukaan ;)

Pispalan Juhannus facebook-sivut

...ja nyt Atte löysi sen mitä kyselin eli ainakin NMB:n keikkakalenterin mukaan Keuruulla 22.6 työväentalolla Maanalainen Juhannus, liput ovelta 12 e. lisätietoja löytyikin facebookista.

Voiko tämän sekavammin enää selittää, eipä kai. Taitaa olla aika taas siirtyä lukemaan ensi viikon kokeisiin.

-FreakyAngel