perjantai 10. toukokuuta 2013

What ever I may be You are the other half

Tämä päivä alkoi oikeastaan Tampereelta, kun ajelimme aamupalalle Kuparitalon Vohvelikahvilaan. Taisimme olla päivän ensimmäiset asiakkaat. Paikan vanhanaikaisen pittoreski sisustus on ihana, ja luo oman erityisen tunnelmansa aterioimiseen. Tosin syömisen sijasta olisin halunnut vain näpsiä kuvia. Rakkautta <3



Päätin muuttaa tuonne asumaan. Oikeasti. Siis riippumatto kattoon ja parvisänky keittiöön-ja syödä ihania isoja herkullisia vohveleita joka päivä.




Olisin ottanut ulkoa paremman kuvan mutta ikkunalla istui ihmisiä syömässä ja he olisivat näkyneet kuvassa. Vohveleilta meidän piti mennä shoppailukierrokselle mutta sekä kirpparit että vaateliikkeet olivat niin täyteen ammuttuja että menetin mielenkiintoni koko touhuun enkä lopulta ostanut mitään koko päivänä. Sen sijaan siirryimme Radiokirppiksen tukaluudesta ja kuumuudesta toiseen suosikkiimme, naapurissa sijaitsevaan Sanna´s Cafehen.



Sanna´s Cafen sisustus ja tuotteet eivät paljon häviä Vohvelikahvilalle. Tai no sisustus vähän, mutta runsaat keitot ja suussasulavat leivonnaiset eivät yhtään! Suosikkiamme pekaanipähkinäpiirakkaa ei tänään ollut valikoimassa, mutta reippaasti voilta maistuva mehukas porkkanakakku korvasi pettymyksen.



Iltapäivällä meillä olikin treffit Ideaparkissa Ainon ja Kaisan kanssa! En ostanut sieltäkään mitään, vaikka ne hapsushortsit edelleen kaihertavatkin ja Seppälän Camouflace/neonpinkki-haalari huutaa nimeäni. Joka olisi ollut tänään -30 % alennuksessakin.


Joo'o. Say no more. 

Ostoshelvettikiintiö tuli täyteen siinä neljän kieppeillä ja koska ilma oli lämmin ja sateeton lähdimme Aten kanssa Särkänniemen takapihalle hengailemaan. Seurasimme poliisiautoa. Tosi juttu.

What ever I may be You are the other half





Jos jossain on aidat ja lukee pääsy kielletty sinne on heti mentävä.

-FreakyAngel