lauantai 31. elokuuta 2013

FreakyAngel's shopping guide.

Odottakaahan...tiistai. Joo, tiistaina siirryimme taas yhden pykälän verran Afrikan tähti- laudalla eli matka Vammalasta jatkui. Reittinä se perinteinen, jo kertaalleen paahdettu Seinäjoki-Parkano-Ylivieska-Oulu.

Aamupalapiknik Seinäjoella

Parkanossa oli myynnissä hienoin skootteri ikinä! Vaikkei sillä ollutkaan ajettu 15 vuoteen...


Ehkä pari kuvaa otin...mut asukuvat hei :)



yksisarvistoppi : Link
bolero: Vero Moda
pinkki hame: Hell Bunny
musta hame: Queen of Darkness
kengät: Reebok
myssy, sukat, verkkohanskat: Second Hand
(noita sukkia myy tosin kuulemma ainakin Octopussy Clothing)


Matkalle mahtui myös muutama kirpputori ja vähän jotakin tarttui mukaankin. Tämä postaus onkin omistettu kaikille niille, jotka eivät aina tiedä mitä pukisivat päälleen. Shoppailua FreakyAngel-tyyliin, olkaa hyvät:

Ostos 1: Hell Bunnyn Creepy Cute-paita. Tämä oli luokiteltu vauvan vaatteeksi. Kassalla myyjä kehui että löysitpäs kivan mekon.


Ostos 2: nahkaiset lentäjä/ratsastus/haaremi-housut. Vaaleanruskeat. Omituiset. En oikein tiennyt itsekään miten suhtautua näihin mutta ainakaan ei tule toisia samanmoisia vastaan. Vai olisiko tässä uusin muotisuuntaus, nahkaiset roikkupöksyt?


Ostos 3: prinsessamekko! JEE! Vetäisin tämän heti asuni päälle ja sain päivän aikana kovasti kehuja.


Oikeasti vaate on Elloksen paita. Kokoa laiva. Nauroin ainakin minuutin pää sovituskopin seinää vasten. Minulla ja täti Moonikalla on yhteinen vaatekaappi.

Hintaa näille kolmelle tuli yhteensä 8.50 e.

Nyt siis te jotka vielä pohditte muotituulien uusia suuntia: Silmät kiinni käsi kohti rekkiä ja sovituskoppiin vain. Esim. sukellusräpylät ja silinterihattu voisivat olla syksyn hitti.

Pistää pohtimaan miten mistään minun vaattestani koskaan saa koottua yhtenäistä asua minkään muun kanssa. Kuvia FreakyAngelin uusista syyslook-kokeiluista todellakin luvassa :)

-FreakyAngel