maanantai 5. elokuuta 2013

Pikkujoulut, round 2

Viime postauksen jälkeen tapahtunutta...

Puin bikinit päälle ja hipsin portaat alas...pari mörrimöykkyä näkyi kömpivän koloihinsa nukkumaan, muutoin ei ollut ketään kuuluvilla vielä yhdeksältä aamulla. Koukkasin keittiön jääkaapin kautta hakemassa vähän aamupalaa, ts menomehua, tuumin harjoittaa dynamiittikalastusta. Keskellä salia näkyivät jonkun unohtuneet xl-koon bokserit (noin silmämääräisesti arvioituna) eli ilmeisen hyvät bileet oli yöllä ollut :) Rannassa juurruin laituriin ja yllätyksekseni Atte ilmestyi kohta seuraksi. hyvän huomenen sijaan hän sanoi

"Heräsitkö yöllä kun poliisit kävi?"



Mmmm, takuuhyvät bileet. :) Eivät kuulemma olleet kuitenkaan meidän huoneistossamme pyörineet...enpä olisi kyllä välttämättä herännyt edes siihen. 

Puolenpäivän aikoihin oli jengi taas jalkeilla,  grillailtiin ja heiteltiin frisbeetä. Eilisen aiottu iltashow oli siirretty täksi päiväksi, joten huvikseni nostelin Aten tukan pitkästä aikaa yläilmoihin.



Sellainen pikkufiba kävi että lakka meni ja loppui kesken...onneksi olen innovatiivinen luonne ja Aten Do saatettiin loppuun oranssilla vappuvärillä ja viimeisteltiin glitterillä :)



Sokeri ja kolmas perättäinen nestemäinen dynamiitti potkivat siinä vaiheessa sen verran että leikkelin pahvilautasesta sabluunan ja koristelin vähän muutakin juhlakansaa asianmukaiseen kuosiin. 


Sydämenmuotoon aiottu läntti. Yes, I am the party.


Huonommaksi eivät jääneet muutkaan naiset vaan pistivät kiertoon ison laatikollisen Punanaamiosta hommattuja tonttulakkeja.


Aten omalla ei ollut mitään asiaa päähän :)


...ja ihquja tussitatskoja jatkettiin tänään, kunnes se tuss....i meni hukkaan. Tässä vaiheessa päivää, n. 7 dynamiittia myöhemmin tajusin myös kihlasormukseni hävinneen. Sitä etsittiin laiturilta lepikköön mutta eipä vain löytynyt.


Viikonlopun viihdyttäjäksi saapui Joku paikallinen bändi. Lava rakenteilla, kaikki vielä kunnossa.


Sitten 400 voltin virtapiikki tuli jostakin...keikka toteutettiin lopulta akustisena sisätiloissa niillä kamoilla jotka jäivät jäljelle. Pojat nostivat tappiosta huolimatta tunnelman kattoon eli ei voi muuta kuin pokerinaamaa ihailla. Suositus siis bilebändiksi jos sellainen on hakusessa, 11 +
 
Meille annettin Aten kanssa uusia leluja, nimittäin värillistä tulta! Pävänvalossa ei nyt ollut paras testata, punaista ja vihreää kumminkin. Atte varsinkin oli innoissaan, tarkoitus saada jossain vaiheessa myös tuligeeliä.



Vihreä puri kevlariin aika tehokkaasti, poltti päällimmäisen kerroksen hiileksi. Siistiä kamaa silti, tulee show-käyttöön ehdottomasti! Tavaran toimitti Suomen Pyrotekniikka, joita kiitämme jälleen kerran.


Iltasella vihellettin kaikki koolle sisätiloihin ja varsinainen juhlaosuus alkoi. Kohotimme maljat Pyron 10 vuotisen taipaleen kunniaksi.




Puheita pidettiin ja kakkukynttilä sopi imagoon :)


Sitten oli aika nostaa kannat kattoon ja "pikku onnettomuudesta" huolimatta Joku paikallinen bändi veti tunteella ja veti hyvin. Tanssikuvat eivät ole julkista kamaa :)


Aten glittertukka :)


Me vetäydyimme puolen välin paikkeilla hiomaan omaa settiämme, minä  kun sain inspiraation pari tuntia ennen h-hetkeä tempaista pikapikaa uuden musiikin ja koreografian. Syytän muuten taas sitä dynamiittia. Ja kakkua. Hyvää kakkua :)


"Eikä järjissään takuulla ollut yksikään." Pojat pistämässä musiikkia kondikseen minuutti ennen showta.



Ja siitä se sitten lähti...ensi postaukseen!

-FreakyAngel