sunnuntai 25. elokuuta 2013

Old Town Incognito

Perjantaisesta nukkelookista harpattiin pitkä matka lauantaiseen uber-rentoon pikkurokkarin leveälahkeiseen  vintagefarkkulookiin. Suuret aurinkolasit päähän ja tämäkin turistinähtävyys oli oitis incognito*. :)


*Incognito: kulkea tuntemattomana


uudet rastat





Rento rokkarilook.


Kohteena tänään Vanhan Porvoon pikku puodit ja putiikit, ranta-aittojen antiikki/kirpputorit, vintageshop Doris & Duke, kirkon ympäristö, japanilainen puutarha...taitoimme matkaa jalkaisin ja ihastelimme aitojen suojista pilkistäviä pihoja sekä hypistelimme pikku putiikkien design-tuotteita. Mitä mainion päivä.







Voisin ihan uhrautua asumaan vanhassa kaupungissa. Pispala tai Porvoo, eipä tuolla väliä.

Syötävän herkullisia leivoksia kakkutelineessä. Wait, what...? Syötävän herkullisia saippuoita kakkutelineessä. Tai kuten jo edesmennyt isoäitini sanoi, saippio.


Auringon helottaessa ostimme torilta herneet ja suklaamuffinsit ja -kahvit haimme Pienestä Suklaatehtaasta joka oli vilkkaana päivänä ääriään myöten täynnä.


Pienen Suklaatehtaan vieressä Porvoon vanhassa kaupungissa kirkon kupeessa sijaitsee myös boutique-hotelli Onni, jonka sviitissä yöpyminen vaikkapa hääyönä on kutkutellut mieltä jo pidemmän ajan. Lainaus hotellin sivuilta: "Hotellin romanttinen sviitti sijaitsee omassa 1700-luvulla rakennetussa erillistalossa. Sviitti on noin 40 neliötä ja sijaitsee Hotellimme etupihalla, josta ovat näkymät suoraan Kirkkotorille ja Porvoon Tuomiokirkolle. Sviitissä on ammeellinen kylpyhuone kokopuutasoin ja muine mukavuuksineen, oma ruokahuone sekä tyylikkäästi sisutettu makuuhuone." Katosvuoteita, vanhan ajan tyyliä, lähituotettua ruokaa... http://onniporvoo.fi . Works for me.

Jonakin päivänä!


 Incognito.

-FreakyAngel