sunnuntai 11. elokuuta 2013

Veri vetää itään


Se oli viikonloppureissua taas tiedossa kun käytiin äiti Lohjalle Vivamoon perjantaina heittämässä, viisitoistasenttiset demoniat jalassa pystytettiin telttaa parkkialueelle eräälle äidin erähenkisemmälle ystävättärelle. Kuvamateriaali olisi ollut kuningasta...

Samoissa kuteissa tuli vedettyä tasan koko viikonloppu, meikkiä vaan vähän entisten päälle ja kahvia naamariin niin johan tuli hyvä. Oikeastaan perjantai ei koskaan päättynyt koska yöhän tulee ja vuorokausi vaihtuu silloin kun mennään nukkumaan.


Ainoat kuvatodisteet koko friikkisirkuksesta ovat sunnuntailta. Lohja-Järvenpää-Vantaa-(jumbopatongit)-Espoo-Helsinki-Itäkeskus...what went down stays a secret ;) Lauantai-aamusta seuraavaan aamuun hengasin vanhan jengini kanssa Jäkessä ja olipahan taas siistiä. Tuntuu että olin pitkästä aikaa ihan oikeasti elossa.

Sunnuntaina kuitenkin suuntasimmeAten kanssa  kahden kesken Itikseen hengailemaan ja päivittämään kuulumisia kahvin äärellä, vietimmehän viikonlopun enimmäkseen erillään omien kavereidemme parissa. Harvinaista :)

Ilta laskeutuu Tallinnan aukiolle

Asiallinen sunnuntai-aamupala siis CIAOcafessa: kermalla kuorrutettu frappe suklaakastikkeella, höyryävän  kuuma cafe mocha, purkillinen gelatoa makuina valkosuklaa-kastanja ja pähkinä-pähkinä-pähkinä joka maistui enemmän geishan sisukselta kuin geisha itse. PERFECT.


Kofeiinin uudet ulottuvuudet.

Then it was time for some serious shopping.


FreakyAngel 5 v kävi lelukaupassa hommaamassa Monster High-tatskoja ja lahjapaperia. Ja tietenkin oli hyvin onnellinen hankinnoistaan!


Lelukaupan lisäksi myös Tiimari kunnostautui hienolla näyteikkunallaan <3


Samainen FreakyAngel 5 vuotta kipitti nythetipaikalla saniteettitiloihin tatuoimaan itseään. Ja oli jälleen itseensä hyvin, hyvin tyytyväinen.

Hulppeat ihqretrot sydänaurinkolaisit löysivät tiensä minun päähäni Aten käsien kautta. Enhän minä osaa sanoa sille ei kun miehen mielestä kaikki mikä yhdistää sydämiä ja pinkkiä pitää ostaa. Eikä se nyt ihan väärässäkään ole.

Kuva on kaapattu New Yorkerin edestä- rummunpäristystä- nyt olen käynyt jokaisessa Suomen New Yorkereista! Kyllä, se oli syy mennä Itikseen tänään. Ostin aurinkolasit, pinkkikultaiset, mutta musta karvapörröliivi hupulla ja nallenkorvilla jäi kaivelemaan.


Iltapäivällä kävimme taas Lohjalla kääntymässä kun noudimme äidin Vivamosta. Koska paistoi aurinko kävelimme läpi Hiljaisuuden Puutarhan ja nautimme lämpimästä säästä.


Siellä oli myös kaksi supersöpöä aasia pörröisine korvineen!




Sitten juoksenneltiin paljain jaloin. Huomatkaa, mies kantaa kengät.


Modasin muuten tuota laukkua joka vilahtelee kuvissa : nahkalaukusta tuli ruusulaukku ja se sai Taiteiden yössä paljon kehuja. Koru kirpparilta ja hintaa yksi euro. Vink vink muillekin peruslaukkuja omistaville!


Nyt taas tukikohdassa Vammalassa, päivä kääntyy iltaan. Kun katselen näitä päiviä taaksepäin, on koululta lähdön jälkeen todella tapahtunut paljon ja supermahtavia juttuja :) Johdatusta, sanon minä.

-FreakyAngel