lauantai 3. elokuuta 2013

Pikkujoulut, round 1

Ikkalassa, järven ympäröimässä leirikeskuksessa on koittanut mitä kaunein aamu. Utu väreilee järven yllä, on hiljaista, auringonpaisteista, lämmintä. Muut nukkuvat vielä, taitaa eilisilta tuntua kehossa ... :) Vinttikamaristani näkyy kauas vastarannalle. Pikkulintu aloittaa laulun jossain kauempana. Täällä on hyvä olla, pikkujouluissa keskellä kauneinta kesää.

Eilen seitsemän aikoihin pääsimme Sastamalasta tänne, jo perinteeksi muodostuneisiin Pyron pikkujouluihin. Viimeiset kilometrit kyllä hirvitti pääsemmekö lainkaan perille kun kepsi käännätti meidät sellaiselle offroad-reitille että traktori olisi ollut paikallaan. Auton pohja paukkui, rämisi ja kolisi eikä juuri ja juuri auton mentävältä "tieltä" päässyt edes kääntymään ympäri! Parit ylämäet kohosivat kohtisuorina edessä ja uskon puute oli tulla ennenkuin löysimme itsemme pihasta. 

Hommahan menee niin että kun pikkujoulukausi on vilkkainta työaikaa pidetään bileet sitten kesällä, ja onhan nyt paremmat kelitkin! Eivätkä nämä ole mitkään parin tunnin kekkerit, vaan syötävää ja juotavaa on varattu ja sauna lämpiää koko viikonlopun. Party party!

Atte ja minä toimme oman osamme kemuihin ottamalla tulivälineet mukaan. Tänään illalla olisi tarkoitus esiintyä itse mutta eilen opastimme halukkaita kokeilijoita.





Ja tottahan toki Attekin ihastutti yleisöä taituruudellaan eikä olisi malttanut lainkaan lopettaa. Me käytämme muuten puhaltamiseen Doctor Pepperiä, mites muut... :)


Päivän asukin oli tulta ajatellen koottu, minusta on kiva suojata ihoni. Annoin jopa periksi inhokilleni sukkahousuille ja shortseille, siinä yhdistelmä joka on minulle suuri fashion no-no. Sukat ja sandaalit eivät ole yhtään niin paha ! :)


Tulitouhujen, saunomisen, veneilyn, syömisen ja karaoken lisäksi perjantain hitti olivat tussitatuoinnit :) Minulla on mukana tukkakone ja huomenna vedetään sit kaikille tatuoiduille keesit...eiku...


Illan hämärtyessä oli aika kaivaa poit esiin, tämän jengin äänentoistovehkeet kun ovat omaa luokkaansa. Tosin biisitoveita kun soitettiin niin väliin toivottiin  Karhuoluen mainoksia :) Pyöritä nyt niihin :)



Ilta pimeni huomaamatta yöksi ja säällinen nukkumaanmenoaika ylittyi ajat sitten...nämä kuvat on otettu kolmelta yöllä.



Pullossa on edelleen sitä pepperiä, me emme ryyppää ja puhalla samaan aikaan. :)



Nyt bikinit päälle ja rannalle! Saunassakin saattaa olla vielä lämpöä jäljellä...

-FreakyAngel