perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ei kaikki voi olla ruusuja, perunoitakin tarvitaan.

Väsyttää. Ihan kiva yllätys oli aamulla, kun ruokintateorian sijaan olikin tallitöitä. Onneksi luokkakaveri tavoitti minut aulasta ja kertoi :) Ei muuten mitään, mutta kävin eilen salilla ja olo käsivarsissa ja jaloissa on sen mukainen. Tunnit loppuivat tänään jo 10.30 ja jäi hyvää aikaa näpsiä taas kuvia itselaukaisijalla...



Kumartakaa hienoa laukkua. Kuvaa osuvasti tämän päivän fiiliksiä. Olen vetänyt kolme päivää sellaisella adrenaliinipiikillä että hyvä kun olen nukkunut välissä. Tänään koomaankin sitten senkin edestä ja kaikki kanssaeläjät hyppivät (ilman omaa syytään toki) viimeisellä hermolla. Lopulta keksimme Aten kanssa selityksenkin: Tivolimuutto on ohi, tänään on ensimmäinen aukiolopäivä. Keho reagoi vanhasta muistista, muuttopäivät touhutaan hulluna ilman ruokaa tai unta ja kun muutto loppuu, kuolee. Koulutoverit vissiin kompensoituvat asiakkaina. Tivolipsykologiaa.



Harmittaa vähän olla tämä viikonloppu kiinni, Turussa ja Tampereella olisivat taas Sauna Calientet. Mutta menkää te jotka pääsette, ja hyvää viikonloppua itse kullekin.


-FreakyAngel