maanantai 22. huhtikuuta 2013

miniphotoshoot: Asemalla

Sunnuntainakin vallitsi edelleen mitä kaunein kevätilma, joten vietimme mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Haaparannan vanha juna-asema on ihana, inspiroiva, nostalgiaa tihkuva paikka, joten sitä ohittaessamme Atte ehdotti että ottaisimme muutamia kuvia. Siitä siis nimi miniphotoshoot, tarkoittaa ettei kuvausta ole mietitty etukäteen vaan on kuvattu siellä missä on oltu asuakaan sen kummemmin suunnittelematta. Olen itseasiassa kuvannut tuossa paikassa ennenkin, sillä Black SnowAngel tehtiin osittain siellä. Tuolta eivät hienot taustat lopu kesken ja aionkin hyödyntää vanhan komean asemarakennuksen puitteita vielä jatkossakin. Nykyään asema toimii nuorisotilana, joten jonakin päivänä aion päästä sinne sisällekin!


Kuvat/photos Atte
Paikka/location Haaparanta, Sweden  
Malli/model FreakyAngel 
THE Shoes: Demonia Transformer

Asemalla
















Jos näytän hassulta se johtuu siitä että kokeilin tuona aamuna uutta tapaa tehdä kulmat eikä minulla ole lainkaan alarajauksia silmissä. Melko tyylilleni epäuskollista siis :) Mutta vaikkei asu/meikki/tukka/mikään ollutkaan mietitty ja käytettävissä oleva aikakin hyvin lyhyt, tuli noista kuitenkin mielestäni ihan kivoja!

Making of: (testikuva:)


Päivän kuvauseväinä Ica Maxista ostetut uutuusmaut suklaavissy ja kebabsipsit :) Olen tänään koululla maistatellut jengillä tuota Chocolate Shakea, on se sen verran jännä tuttavuus. Muut vaihtoehdot olivat Sitruunamarenkipiirakka ja Mansikkajäätelö. Kyllä Ruotsissa vain osataan ;)



P.s. Vähän venähti viikonloppu, olimme kahdelta yöllä koululla. Huuuups.

-FreakyAngel