keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kyborgin kuulumiset

Oletteko ikinä yrittäneet nukkua Holterin kanssa? (Jos et tiedä mistä puhun, kts edellinen) Ai ette? No, ette ole jääneet mistään paitsi. Oli tuo uni hieman herkässä viime yönä sillä aina kun hiukankin liikahti kiristi joku teippi tai elektrodi jostakin ja säpsähti pelko että missä se laite menee. Aamulla heräsin puoli seitsemän (koulu alkoi yhdeksältä) tekemään vähän aamuzumbaa jotta saa stimuloitua laitteeseen vähän lukemaa. Joko se tai sähköaitaan tarttuminen. Valitsin zumban.


20 tuntia iholla oltuaan nuo kihistivät ja kutittivat melko rasittavasti :) Piti vaan muistaa pitää näppinsä erossa. Tänään pääsin onneksi jo vapaaksi näistä maallisista kahleistani, ja voin sanoa että iho on melkoisen punoittava ja ärtynyt.

Nyt saa taas lutrata vedellä, ja niinpä olinkin varikkotiimini Aten ja Tuomaksen kanssa harrastamassa rakentavia vesileikkejä eli kuuraamassa koko talven pesemättä olleet karsinan ja ruokakupit. Jussi-hevonenkin pestiin, ja meillä oli oikein rajummatkin vaahtobileet kun tietysti laitettiin shampoo ämpäriin ensin ja vesi päälle. Tiedätte kuinka siinä käy :) Vaahtopilviä ajelehti ja leijaili ihan joka puolella. Mutta puhdasta tuli!

-FreakyAngel