perjantai 19. huhtikuuta 2013

Moottoritie kutsuu ja pitää mut pois himasta

Reissun päällä taas, ja mikäs sen parempaa! Etappeja on tämän matkan varrella ollut useampi:

Oulu<3 Tuoreet mansikat, Pannukakkutalon pekoni-savujuusto-pannari tirisevän kuumana ja Suomen paras Coffee House. Paras aamupala ikinä, vaikka sen vuoksi olisikin herännyt viideltä ja uhmannut jonkinasteista vedenpaisumusta joka tuntuu vaivaavan vähän kaikkialla. Sää on ankea mutta mieli ei! Neljännen Coffee Mochan jälkeen KENENKÄÄN mieli ei tosin luultavasti voi olla ankea.


Kemi (ja Oulu ja Tornio ja Haaparanta) minilomashoppailijan pikku paratiisit. Kemi pääsee listalle ykköseksi koska Atte hemmotteli minua rekkalastillisella maallisia hyveitä. Mm. THE UUDET KENGÄT.


Adore my new shoes <3


Haaparannalta mainittava tietenkin Hööks jossa lopultakin käytin sen jouluna saadun lahjakortin (KAKSI tuntia meni kun mietin että olenko järkevä ja otanko ratsastushousujen lisäksi sukat ja hanskat vai sittenkin ne 2 Lena Furbergin poni-teepaitaa, vaaleanpunaisen ja mustan) sekä chillailua Aten vanhempien vapaa-ajan asunnolla Nikkalassa. Eikä Ruotsin puolella ole tietoakaan vesisateesta! Tämä se on kuulkaa lomaa <3

Nikkalan auringonlasku. Näkymä kuistilta rantasaunoille (merelle) päin.


Palasimme juuri kaupunkiasunnolle Tornioon ja mietimme että mitähän sitä vielä illalle keksisi...jos ajelisi takaisin Ouluun katselemaan yöelämää siellä? Tai  Rovaniemelle? Tai Luleåån?

"Pitäs kai hidastaa, ennenku tipahtaa
mut moottoritie kutsuu ja pitää mut pois himasta
Oon vielä hengissä, pitää muistaa hengittää
Pilke silmäkulmassa, mihin ikinä mentiinkään" 

Cheek-Jos mä oisin sä

-FreakyAngel