lauantai 20. huhtikuuta 2013

Varikkotyttö FreakyAngel-the whole new me

Behold the new me. Tänään aamun teemana oli "sakset käteen, nyt lähti tukka!". Nyt on kevyt pää! Seuraavana päivän ohjelmassa oli mersujen renkaanvaihdot eli varikkotyttö-look, Freakyangel-style. Lippiskausikin on nyt sitten virallisesti avattu!


"Ai näytäks mä nyt ihan Räikkösen Jennilt? :)"



Täällä on oikeasti niin kesä! Haaparannalla ollessa avasin aina auringonottokauden viimeistään näihin aikoihin, parvekkeelle kun ei tuullut yhtään ja oli piilossa uteliailta katseilta. Ei kyllä paljon tee mieli takaisin koululle vedenpaisumukseen, mutaan ja jatkuvaan sateeseen.

Autojen laiton jälkeen siirryimme hengailemaan Kauppakeskukseen, seurassamme Mr. Darkness himself eli toisin sanoen Master Theme.


Lähdimme porukalla metsästämään minulle välipala-mansikoita mutta koska niitä ei ollut ostimmekin kookoksen (hyvää evästä, kauheaa avata.)

Eli kuinka saisin rikki kookospähkinän...well, with keys.


Oikeasti, oletteko koskaan joutuneet avamaan tuollaista? Julkisella paikalla, sotkematta tai saamatta vartijoita perään? Ilman työkaluja? Onneksi Atella alkaa olla aiheesta Master´s Degree.


Lopulta Theme kaivoi taskustaan minikokoisen taskuveitsen ( kuvassa ovat siis Aten avaimet. Olisi minullakin ollut laukussa Leatherman joka kulkee aina mukana, mutta eihän kukaan sitä muistanut ;) mutta minä sain välipalani. 


THE Princess in pink and Mr. Darkness


Tiedättekö paljonko ihmisiä hämää kun seisoo liikkumatta tuolilla keskellä vilkasliikenteistä kauppakeskusta? Muahhahhah hah PALJON. Oli ehkä vähän hysteerinen päivä. Muttakun Teemu <3, rakas kumppanini ihmisten hämmentämisessä. Emme ole koskaan silti osoitelleet ihmisiä hiustenkuivaajalla. SE oli ihan joku muu.  :3

Aiheutettuamme sopivassa määrin pahennusta käväisimme taas mutkan Nikkalassa syömässä, siellä tarjolla oli kuhaa ja kauden kasviksia kuin parhaassa ravintolassa ikään.  Jälkiruoaksi olivat mm. ne väliin jääneet mansikat. Aika helmi päivä siis, auringonpaisten ja minun poikieni laatuseurassa.




Nyt katsotaan leffaa, kirjoittelin vain välissä kun pojat olivat ruokaa hakemassa. Aten paikalliset tyttöystävät, Amanda ja Meeri (pizzeria ja grilli :).

Loppuun vielä selitteeksi hypetykselleni Teemun lyhyt oppimäärä.


-FreakyAngel