torstai 4. huhtikuuta 2013

So confused

Elämänpalasten mosaiikki. Sekavaa elämää, sekavaa kaikki tyynni.


1. eilinen

Eilinen on hukkunut, hävinnyt muinaisgalaktisiin syövereihin. Tiedän vain, että kaikkia tarpeellisia kokeita ei onnistuttu ottamaan. Tänään olo on ollut lääkityksen jäljiltä sumuinen ja olen meinannut nukahtaa vähän väliä. Siis sen lisäksi että nukuin jo noin 14 tuntia. En osaa yhdistää asioita. Looginen ajattelu ja oppimisprosessi hyödyttäisivät koulunkäyntiä.


2. galleria

Vaikeuksia käydä tsekkaamassa irc-galleriaan kertyneitä sydämiä. Kun ne on katsottu, ne ovat poissa. Niinpä sydämiä antaa kertyä ja kertyä. Viimeksi sain itseni käskettyä nollaamaan saapuneet sydämet
kuukausi sitten. Nyt lukema on 1050. Pitäisi varmaan tehdä jotain. Mutkun ei voi.


3. kemiaa

Elektrolyysissä pakotetaan jokin hapetus/pelkistysreaktio tapahtumaan... negatiiviselle elektrodille eli katodille tulee ylimäärä elektroneja...positiiviset kationit tulevat katodille...anodilla tapahtuu hapettuminen...

Kemian koe huomenna klo 8.00. Minun ppppppääääännni ei toimi.


4. päättötyö

Päättötyön harjoitelma a 500 sivua kommervenkkiä on oltava valmis huomenna. Se piti tulostaa keskiviikkona. Koneet ovat rikki ja puolet materiaalista kateissa. Say fuck now.


5.kisat

Kymmenen minuuttia estekisojen alkuun ja pitäisi jo istua yleisön joukossa. Voisi vaikka ottaa kivoja kuvia tai jopa tietää mistä huomenna puhutaan. Olla niinku mukana. Mut ei.


Joku täällä on nyt ihan pihalla. .......(ajatuskupla poks...poks...poks........)


-FreakyAngel